Lillians foto

En blogg full av bilder

18 december: Svåra stigar

Kategori: Julkalendern 2012

 
Ju längre det lilla sällskapet vandrade desto eländigare blev stigarna och till slut återstod bara att klättra så gott man kunde. Men Pohatu var säker på att de var på rätt väg och manade på sina nyvunna vänner.
 
Draken Göran var mycket nöjd med att ha vingar vid ett sådant här tillfälle och satt gärna på en avsats och förklarade för de andra hur de skulle göra för att ta sig fram på lättaste sätt. När småstenarna började skallra runtom Pohatu bad Tahu Göran vänligt men bestämt att vara tyst.
 
Framåt eftermiddagen började tålamodet tryta för Julius och hans små musben började bli trötta. Pohatu fortsatte mana på och försäkrade att de snart var framme. I sitt stilla sinne hoppades han att hans känsla hade lett dem rätt.
 

Kommentarer

 • Katarina säger:

  Nu har jag läst i kapp alla inlägg! Och jag måste ju beundra dig. Du skulle ju skriva en barnbok :)
  Och bilderna sedan. Kan se hur kul ni måste ha hemma vid fotograferingen!
  Nu är det som sagt var inte långt kvar och sällskapet verkar växa.. Spännande!

  Svar: Tackar! Det har varit riktigt kul att skriva faktiskt. Vi får se om det blir en utveckling av det någon gång. ;-)Och visst har det varit kul att plåta men det är nog jag som tyckt att det varit roligast. ;-) Ibland har killarna fått rycka in och hållit pannlampor eller någon annan rekvisita och de har väl varit lagom roade.
  Lillian Christiansson

  2012-12-19 | 11:45:09
  Bloggadress: http://brakat.blogg.se/

Kommentera inlägget här: