Lillians foto

En blogg full av bilder

Det här med hus

Kategori: Byggnader

 
Jag kan gå runt och titta på hus i långa stunder. Bästa är ju om man har med sig kameran så man kan ta kort på dem. En del ställen som Gullholmen eller Båstad är riktiga guldställen om man är lagd åt husbeundrarhållet. Som ett Mecka man kan vandra runt i och bara beundra och inspireras av. Kanske följer en idé med hem och hittar sig in i det egna huset på ett eller annat sätt.
Där man minst anar det kan det dyka upp vackra hus som tåls att beundra. Som här till exempel. Tittar man bakom sig har man Göteborgs hamn som inte alltid ser på pittoresk ut med sina oljecisterner. Och tittar man åt vänster om huset har man stora leden och en Shell-tapp.
Men inklämd mitt emellan detta ligger ett kvarter som är en riktig pärla. Här var vi i onsdags och plåtade. Hade velat visa alla bilderna med en gång men måste invänta pressreleasen som blivit fördröjd.
Men så länge kan vi ju spana på hus ihop!

Kommentarer

 • Katarina Ratcliffe säger:

  Jag vill till Göteborg igen!
  Hoppas det gick bra igår, trots försening och en sen natt ;)

  Svar: Du är såå välkommen! :-) Hamnen var en av alternativen jag hade i rockärmen om det bara hade slutat regna så förbenat. Men vi får väl ta det nästa gång!
  Lillian Christiansson

  2012-11-17 | 12:25:59
  Bloggadress: http://brakat.blogg.se/

Kommentera inlägget här: