Lillians foto

En blogg full av bilder

Motionera

Kategori: Sanya

 
Motionera kan man göra på olika sätt. Och så kan man låta bli vilket jag gjorde igår eftersom huvudvärken from Hell låg och lurade sedan måndagen. Eftersom det inte blev något igår får det bli idag. Annars rubbar vi cirklarna så mycket att allt kraschar och det vill vi ju inte.
Eftersom madamen den senaste tiden fått för sig att det är läskigt att åka bil slog vi två flugor i en smäll och åkte en kort sväng till skogsrundan. Eller bergsrundan kanske vi ska säga för att göra den rättvisa.
 
Väl där rev vi av det tempot som funkade. På isgatorna i många uppförsbackar fick vi tassa vid sidan av alternativt hoppa mellan isfläckarna men uppe på höjden fick jag gå några steg eftersom jag var helt slut så det blev ett ganska bra tempo i alla fall.
Väl nere kunde jag spurta på ordentligt på plan mark och jösses vad härligt det var! Det var t.o.m. så Sanya kom på efterkälken och det händer inte ofta.
Efter en sådan kombinerad intervall- och backträning kan det vara bra att dricka ordentligt. Och slappa resten av kvällen. Kan säga att madamen inte gör mycket väsen av sig nu.
 

Kommentarer

 • Carina säger:

  Härligt fotografi!
  Hoppas du fick till motionen idag och att huvudvärken är väck!

  Svar: Tack, hon är en härlig tjej också! ;-)Jo, vi fick till motionen. Gott att bryta av de vanliga asfaltsslitarrundorna med ett tokspringarpass i skogen.
  Lillian Christiansson

  2013-02-21 | 19:35:45
  Bloggadress: http://viltovackert.blogg.se

Kommentera inlägget här: