Lillians foto

En blogg full av bilder

Stängt

Kategori: Natur

 
Har brottats med en huvudvärk så go att det är ansträngande att lyssna på familjen hemma. Planerna att göra nytta idag har jag för längesedan gett upp. Tror snarare att jag ska dra en gammal filt över mig och huvudvärken och avsluta den här dagen.
Vi stänger för idag och kommer igen starkt imorgon istället.
Tack och hej.

Kommentarer

 • Katarina säger:

  SÅ VACKERT!
  Och krya på huvudet.

  Svar: Tack! Har lite känningar idag också så löpningen blev faktiskt inställd. :-( Men imorgon är vi på det igen!
  Lillian Christiansson

  2013-02-18 | 21:48:14
  Bloggadress: http://brakat.blogg.se/
 • Patrik säger:

  Sköna färger, fin bild. Lugn och fridfull komposition. Vilka objektiv kör du med D800? Är du nöjd med den kameran?

  Svar: Tack! Jag är supernöjd med kameran! Efter i princip varje fotografering häpnar jag över kameran kapacitet. Ljusmätning, skärpa och färgåtergivning är helt fantastiskt bra!
  Jag kör ett 50mm 1,4. Ville ha ett riktigt bra och ljusstarkt objektiv till en så pass bra kamera. Inte kul att köpa värstingkameran och hänga på en halvbra glugg, då får man ju inte ta del att kamerans hela potential.
  Vad har du själv för kamera?
  Lillian Christiansson

  2013-02-18 | 21:55:23
  Bloggadress: http://www.widemedia.wordpress.com
 • Patrik säger:

  Tack för kameratipsen. Kör med en Nikon D5100, känns B, framförallt ljuskänsligheten. Över 800 ISO är knappt lönt. Skall byta upp mig de närmaste veckorna är det tänkt. Lutar åt 800. Längtar efter vår och färger. Har varit grått länge nu.

  Svar: Jag tror inte du kommer bli besviken om du väljer 800:an! Du har mycket roligt framför dig med en sådan kamera. :-)Och det gråa ska vi inte ens tala om...
  Lillian Christiansson

  2013-02-19 | 19:38:20
  Bloggadress: http://www.widemedia.wordpress.com
 • Katarina säger:

  Jag vet knappt hur man knyter löparskorna längre... Är så less på att aldrig få till träning eller något annat för den delen. :S

  Svar: Det är ju så jobbigt att ha det så! Man blir ju alldeles tokig av att bara gå och vänta på att kunna börja träna. Och så vet man att det kommer vara en jätteuppförsbacke när man börjar eftersom kondition är en färskvara som heter duga! Hoppas du snart kan komma igång igen! :-)
  Lillian Christiansson

  2013-02-19 | 19:48:38
  Bloggadress: http://brakat.blogg.se/

Kommentera inlägget här: