Lillians foto

En blogg full av bilder

Vänskap

Kategori: Flera vovvar

 
Då var pausen slut så nu kör vi som vanligt igen med bloggeriet.
Och då kom jag att tänka på att jag inte visat er så många bilder från denna session med de bästa vännerna. Sherita har varit hos Josephine sedan hon var en liten knodd, riktigt liten alltså. Långt innan hon egentligen skulle bli trött på sin mamma och vilja hitta på egna äventyr.
Nu har Sherita hunnit bli en stor madam och de har tillbringat många år i varandras sällskap. Det är vänskap som inte går att mäta med något annat. Hunden är verkligen människans bästa vän.
 
Fråga mig, jag har ju två. Och man kan riktigt känna vänskapen stråla när man kommer hem och Sanya tar sats för att hälsa mig välkommen hem vilket resulterar i att hon håller på att skalla av mig framtänderna. Tändernas räddning idag var att hon inte satsade helhjärtat. För hon vet att hon inte får hoppa men ibland kan hon liksom inte låta bli.
 

Kommentarer

 • Katarina säger:

  Mmmm, just nu vet jag inte om min vovve är min bästa vän. Eller, idag är en bra dag, igår hade hade jag lätt gett bort honom till den första som hade velat ha honom... ;)

  Svar: Hehe, know the feeling! :-)
  Lillian Christiansson

  2013-02-07 | 16:50:56
  Bloggadress: http://brakat.blogg.se/
 • Katarina säger:

  SKÖNT!!! Att du förstår. Ibland blir man så arg att man inte kan tänka klart...
  Så tittar de så rart på en och man har visst glömt hur arg man var :S

  Svar: Jag förstår precis! Ibland blir man så arg så man vill vrida om öronen på dem men två minuter senare, max, är de supergulliga igen. Och varför gå runt och sura, de fattar inte sådant ändå så du förstör bara din tid med att sura! :-P
  Lillian Christiansson

  2013-02-10 | 11:58:03
  Bloggadress: http://brakat.blogg.se/
 • Katarina säger:

  ;)

  2013-02-11 | 20:35:31
  Bloggadress: http://brakat.blogg.se/

Kommentera inlägget här: