Lillians foto

En blogg full av bilder

Snöstorm

Kategori: Sanya

 
Utanför viner snöstormen bäst den kan men inne sprakar brasan lite hemtrevligt och på spisen står en köttgryta och puttrar och sprider goa dofter. Resten av dagen tror jag vi ska tillbringa inne. Kanske läge att pottträna vovvarna?
Men visst har jag varit ute idag. Jag har varit i affärer idag. Precis, mormor var med så klart!
Medan jag gör vad jag kan för att gå i affärer så lite som möjligt (jo, jag har andra hobbies som tar upp min tid som jag tycker är mycker roligare) bor mormor i en liten by ute i tassemarkerna precis vid spanska gränsen. Där är det lätt att slippa undan shopping om man säger så. Och inte blir det svårare av att man inte har någon bil och de enda affärerna av rang ligger ett par mil bort.
Enda gången jag handlar i princip (då pratar vi inte kamerasaker) är mat en gång i veckan. Och det är ju ganska uppenbart varför jag gör det. Det blir väldigt tomt i kylskåpet annars.
 
Mormor har å sin sida laddat ganska länge för att kunna shoppa och passar gärna på när vi träffas och även om inte jag helst vill göra det vinner hon alltid, alltså shoppar vi.
Eller nja, mest hon.
Kontentan av denna historia är att jag varit ute i affärer tre helger i rad. Och det är alla möjliga affärer vi måste gå i, förutom ICA. IKEA gjorde vi igår t.ex., lönehelg och allt. Denna helgen toppade vi det hela med att även vara ute på söndagen.
Resten av dagen ska jag bara njuta av att vara hemma, långt bort ifrån affärer, och klappa på vovvarna, göra lite nytta framför datorn, kanske läsa en bok och ha det mysigt.
Och jag ska njuta länge. Säkert ända till nästa lördag...
 
 

Kommentarer

 • Katarina säger:

  Åh, men det verkar ändå mysigt att shoppa med mormor! Hoppas det har gått bra. Shopping är ju rätt roligt.
  Och finingen på bild. Självklart tycker jag att du ska fota hundarna mer.

  Svar: Jo, det är väl rätt OK. Min affärsovilja får pausa lite bara. ;-)Haha, jo det ska jag väl få till lite bilder på vovvarna! Tyckte den här blev himla mysig. :-)
  Lillian Christiansson

  2013-01-28 | 13:56:06
  Bloggadress: http://brakat.blogg.se/
 • Denimiella säger:

  Hahaha, vilken söt bild! Jättegullig vovve och snygg bild. Skärpan är perfekt!

  Svar: Tack! Jag blev riktigt nöjd med den själv. :-)
  Lillian Christiansson

  2013-02-03 | 23:08:45
  Bloggadress: http://denimiella.blogg.se/

Kommentera inlägget här: