Lillians foto

En blogg full av bilder

Inspiration

Kategori: Personligt

 
När jag känner mig lite tömd på inspiration har jag ett perfekt botemedel. Då sätter jag mig och tittar på denna och njuter av allt det vackra som strömmar mot mig. Efter de dryga fem minuterna är jag full av inspiration och har flera idéer till fotograferingar jag vill göra.
Det kan ju passa bra såhär i ett gråtrist november.
 

Kommentarer

 • Katarina säger:

  Jag klickar och klickar, men kommer ingenstans... Vad är det som får dig inspirerad? Nu blir jag nyfiken!

  Svar: Vad konstigt! Jag provade precis länken och det funkade då... Prova om det funkar såhär: http://www.youtube.com/watch?v=GPq6eGCXXP8
  Lillian Christiansson

  2013-11-08 | 23:26:37
  Bloggadress: http://brakat.blogg.se/
 • Katarina säger:

  Ja, nu funkar båda länkarna. Datorn måste ha haft en dålig dag..
  Och tack gulliga! Det började med magvärk för sonen (som har varat sedan början av sommaren). Han har kollat förut och då var det kanske magkatarr. Nu hade han så ont att han skakade av smärta och svetten bara rann. Han jobbar ju på sjukhus så de körde bara ner honom på akuten. Och när vi var där och drog hela historien så var magen inte akut (dock ska en ordentlig utredning göras), men hjärtat var lite mer bråttom. Det oroar mig lite mer dock... Vi ska göra ultraljud och 3-dagars EKG och se vad som händer här näst. Det känns ju alltid lite tungt. Hans puls är så väldigt låg, trots hans rätt usla kondis och hjärtat slår galet fort ibland. Har varit så sedan 8:an, men alla har sagt att det är ok. Till och med under utbildningen till brandman då han gjorde läkarundersökning. Dock reagerade de. Nu kopplades 3 läkare in och alla blev oroliga. Känns inte så bra.
  Troligen är det ok och jag är glad att de lyssnar. Känner mig dum som inte tjatat tidigare, men man tror ju liksom att man får rätt svar av läkarna?

  2013-11-11 | 21:01:50
  Bloggadress: http://brakat.blogg.se/
 • Katarina säger:

  Jo, länken är helt fantastisk :)

  Svar: Visst är den!
  Lillian Christiansson

  2013-11-11 | 21:02:17
  Bloggadress: http://brakat.blogg.se/
 • My Vestlund säger:

  cool bild!

  2013-11-23 | 13:14:35
  Bloggadress: http://WWW.MYVESTLUND.SE

Kommentera inlägget här: