Lillians foto

En blogg full av bilder

Dilemma

Kategori: Natur

 
Denna kalla vinter! Man kan inte ens gå ut och kissa vovvarna utan att man måste stå i hallen och klä på sig i typ tio minuter innan. För så är det när man börjar frysa i september och fryser konstant fram till april, om man har tur. Det går så mycket energi när man ska hålla på att skallra tänder och darra av köld hela tiden, man är ju helt slut framåt förmiddagsfikat.
Den absolut bästa klädseln alla kategorier måste vara linne och kortbrallor. Till det flipfloppar som är de ultimata skorna. Passar till alla tillfällen, bara att byta från sportflopparna till finflopparna om man ska gå bort. Men till detta krävs det ju lite varmare klimat. Den lediga touchen försvinner ju lite om man har ullunderkläder till den outfiten...
 
Men tänk om det ändå kunde komma lite mer snö någon himla gång! Det vi har nu räcker ju inte att åka på. Förhoppningsvis kommer det snöa i början på nästa vecka och då får vi hoppas att det inte blåser bort utan lägger sig fint och jämt så man kan ge sig ut på någon golfbana eller något annat trevligt ställe. Då behöver man inte leta upp konstsnö för att kunna åka. Bara det också kan hålla sig under nollan så det får ligga kvar och bli riktigt fina spår. Det är ju bara fyra veckor kvar nu och jag måste träna!
Igår fick vi letat upp lite konstsnö i alla fall. Det var riktigt kul att stå på skidorna igen. Även om man snabbt blir påmind om att det behöver filas lite på tekniken. Men det blev en mil i alla fall och det kändes gott. Kombinationen att vara ute och motionera är helt oslagbar. Motionscyklar, löpband och andra maskiner står sig slätt i konkurensen till äkta vara ute i naturen.
 
Ja, ni förstår vilket dilemma jag har denna vintern. Blir alldeles vimmelkantig av alla infallsvinklar. Tänk om man bara kunde hålla sig till det kända och det man alltid har tyckt tidigare och köra på det. Inte hitta på en massa nya saker som ska provas och undersökas.
Ja, tänk vad tråkigt det lät.
 

Kommentarer

 • katarina säger:

  Åh jag förstår ditt dilemma. Tror dock att du kommer långt med din vilja och ditt pannben. Trist bara att inte kunna köra för fullt på riktig snö. Men så det där med kylan.
  Vi har verkligen varmt här hemma (inne), men efter att ha varit ute på promenad, eller jobbat tar det flera timmar att tina upp. Som att jag är djupfryst. Sitter med ullsockor, raggsockor, 3 tröjor och tjock fleece och har suttit så i 2 timmar nu. Sa jag att det är ca 26 grader inne. Vintern är inget för mig haha

  Kramar och lycka till med finslipningen nu.

  Svar: Haha, känner igen det! Frysa är inte roligt.Men nu har det snöat här så jag hoppas att jag snart ska kunna åka till ett golfbana i närheten och dra ett par rundor. Blir så tokigt att inte kunna träna inför ett lopp. Får väl hoppas att pannbenet hjälper en bit i alla fall. :-)
  Lillian Christiansson

  2014-01-26 | 21:21:51
  Bloggadress: http://katarinaratcliffe.se

Kommentera inlägget här: