Lillians foto

En blogg full av bilder

Nisse

Kategori: Flera vovvar

 
Får jag lov att presentera Nisse. För all del, Nisses matte Susanne är också med på några bilder. Man kan tro att Nisse bjöd upp till dans där i vattnet och det var nästan så. Han var snabb som ett skott i vattnet i alla fall.
 
 
Fotografen hade fullt upp med att försöka fånga Nisse när han susade förbi. För fotografen var inte fullt så snabb. Får skylla på min stövel som läckte som ett såll. Prova själv att göra en höghastighetskurva med en liter vatten i stöveln får ni se.
 
 
 
Ibland hade han godheten att titta förbi oss i lite lugnare tempo för några bilder. Och det är ju allt som krävs. Några sekunder och gärna någon minut för att fånga dem.
 
 
Nisse hade nog en förträfflig dag där han sprang runt i det grunda vattnet. Det gjorde förvisso att han inte såg helt nybadad ut då det var dags för lite porträttbilder men vad gör det? Det kanske bara speglar energin som bor i den där lilla kroppen.
 
 
Kan tro att Nisse inte har något emot att besöka fotografen då det vankades en massa godis och härligt fritt spring. Och visst är han alldeles bedårande när han försöker stressa på Susanne med godiset!
 
Nisse är en av alla vovvar jag kommit i kontakt med i mitt fotoprojekt. Mer bilder från det kommer på en blogg nära dig. Och det är också där mer info kommer om projektet, för det vill du inte missa!

Kommentarer

 • Katarina säger:

  Söt!
  Ser fruktansvärt kallt ut med lockande stövlar haha. Alltid värt det i efterhand då man ser bilderna dock 😉

  Svar: Lite vatten i stövlarna var inte så farligt när man kommer hem med sådana fina bilder! :-)
  Lillian Christiansson

  2014-11-20 | 12:01:09
  Bloggadress: http://katarinaratcliffe.se
 • Pär Jansson säger:

  Vad har du gjort med dom läckandet stövlarna?

  Svar: Efter lång och trogen tjänst har de fått gå till gummistövelhimlen. :-)
  Lillian Christiansson

  2016-03-29 | 10:16:30

Kommentera inlägget här: