Lillians foto

En blogg full av bilder

Nattsuddare

Kategori: Natur

Månen och stjärnorna

Det är inte ofta man är ute och nattkissar klockan ett och har en skugga, men se det hade vi i går! Känns nästan lite surrealistiskt.
Trots trötthet och hägrande säng var det bara att kila in och hämta kamera och stativ för att ta kort på den vackra natthimlen. För er som inte var ute klockan 01 i natt: så här såg det ut, tillsammans med tio minusgrader, ingen vind och i stort sett total tystnad.

Onekligen är vissa nattpromenader trevligare än andra.

Natthimmel

Kategori: Natur


Månen


Var tvungen att leka lite med mitt nya stativ nu på kvällen. Ute är det snorkallt och månen lyser från en stjärnklar himmel så det var svårt att motstå...

Kan meddela att stativet funkade alldeles utmärkt. Även i kuperad terräng. Det är ju ett monsterstativ med vattenpass och flera olika sorters vevar, skruvar och handtag. Nästan så man behöver en bruksanvisning. Men jag har inte berättat det för någon, försöker mörka min okunnighet och testar mig fram och hoppas jag inte har sönder något under tiden.

Regina

Kategori: Porträtt


Vackra Regina

Jag har varit och grävt i mitt personliga favvobibliotek och fann denna bilden. Visst är Regina vacker! Har flera bilder på henne i favvobiblioteket så ni lär få se fler...

Förövrigt ser jag fram emot ett par dagars ledighet med snorkallt väder vilket betyder sol, icke regn och fotoväder! *Gör hoppasteg*

Somliga...

Kategori: Porträtt Gravid

Stolta föräldrar

... har gått och fått sig en liten lussebebis! Stort grattis till hela familjen!

Hade den lille krabaten väntat en dag till hade jag fått en tredje session med Johanna och stora magen. Nu blir det mysiga bilder på en nykläckt bebis istället! :-)



Jul

Kategori: Allmänt


Adventsljusen

Hoppas ni alla har haft en mysig julafton med god mat och många paket under granen.
Jag måste varit väldigt snäll i år för tomten hade lagt många hårda paket under granen till mig. En av klapparna provade jag när jag tog denna bilden, ett superduperbra Velbonstativ.
Och vill jag inte ha svarta bilder kan jag använda min andra klapp, blixten.

Synd bara att det är ett uruselt väder ute (regn, iskall vind och allmänt jäkligt) , jag förblir inne en dag som denna...

En solig promenad

Kategori: Porträtt Barn


Killarna

Vad annorlunda att vakna upp och se solljuset lysa in genom fönstret!. Fotolusten sköljde överen  som en monstervåg och grep tag i hela sinnet. Det var bara att tvinga med sig söner och hund ut i skogen för att ta lite bilder!

Stilig tjej

Kategori: Sanya


Sanya

Nu var det längesedan jag var med på bloggen, jag har inte riktigt haft tiden och orken att sitta still. Jag har haft fullt upp med att busa och härja med min familj, men framför allt har jag haft fullt upp med att växa och bli en stor stilig tjej, eller hur! Matchvikten ligger numera på 31 kg!
Idag var vi ute och gick i skogen i det härliga solljuset. Jag passade på att tokspringa, klättra i bergen, gräva och jaga killarna. När jag kom hem var jag helt slut och somnade platt fall i köket.
En bra dag med andra ord!