Lillians foto

En blogg full av bilder

Pigg igen!

Kategori: Personligt

Jo men visst har jag piggnat på mig. Det har inte synts i bloggen bara.
Låg ju där och var allmänt skruttig och eländig. Som extra grädde på moset hade jag ju läst igenom varenda tidning jag hade hemma och gissa vad det stod i den? Just det, det stod en hel del om löpning. Var ju inte alls taggad på at ge mig ut och springa. Nejdå.
Och som om det inte var nog med den plågan (att inte kunna springa och träna för att man var sjuk) så gick PT-systern och kammade hem en sjundeplacering i Premiärloppet, det som jag fick ställa in för att jag var sjuk.
Nä, inte alls så fasligt superidiottaggad på att springa.
Inte mycket alls faktiskt.
Men även den segaste superduperförkylningen ger ju med sig till slut och rätt var det var kunde jag ut och springa igen.
 
 
Provade på att ta en runda med vovvarna, vilket alltid är intressant.
 
Och sedan har jag kommit på en ny rolig träning. Helt otippat har jag börjat uppskatta simningen. Jättemycket faktiskt. Så kul att jag tränat minst en gång i veckan det senaste och dragit längd efter längd i bassängen. Detta är helt och hållet vår duktiga simfrökens förtjänst. Att jag skulle dra ett par tusen meter bröstsim bara för att det är kul fanns inte på kartan för ett par veckor sedan.
 
 
Och när jag inte har simmat eller sprungit har jag jobbat på hallprojektet.
 
 
När man har två små vovvar och ska renovera måste man ha med i beräkningen att det behövs en hel del plats. Det är ju inte bara en själv som ska fram med allt man ska bära, vovvarna har man med sig som två skuggor och de måste också få plats i alla vändningar.
Här ligger Sanya och njuter i fulla drag. Skugga, nära flocken och full koll på stora vägen, Kan man ha det bättre?
 
 
 

Högoktanig action

Kategori: Things and stuff

 
Jo se här gäller det att hålla i sig. Idag orkar jag i alla fall vara uppe lite. Fast det är väl kanske mest för att jag börjar få liggsår och inte orkar ligga i sängen längre.
Gårdagen var tröttande med all sin action. Sov. Åt. Läste. Sov. Läste. Tittade lite på TV på kvällen faktiskt. Det var mest för att jag inte orkade ligga i sängen längre.
Man skulle behöva sig en liten raketstol tror jag bestämt. Som man kunde sätta sig i och bara vips, så var all förkylning, hosta och feber borta. Istället hoppar man vigt ur stolen och persar på milen.
Det hade varit något.
 
Om man skulle ta och snyta sig och fluffa till kuddarna.