Lillians foto

En blogg full av bilder

Sebastian

Kategori: Porträtt Barn


Sebastian

Sist ut i serien med syskonen kommer här storebror Sebastian. Visst blev det ett bra kort på honom också!

Den stranden är en av mina favoritplatser att ta kort på. Ljuset och omgivningen ger en karaktär till bilderna som jag är väldigt förtjust i. Jag var nere i förmiddags och tog kort och har två planerade plåtningar där i veckan så det lär bli fler inlägg därifrån framöver! :-)

Lillebror John

Kategori: Porträtt Barn


John

Den här lille grabben har ni sett tidigare på bloggen och flera av er känner nog igen honom. Han är lillebror John och även han var med på stranden.
Han hade faktiskt ett par riktigt fina fotominuter när vi plåtade, innan han tröttnade och gjorde tvärs emot vad vi vuxna tråkiga ville att han skulle göra. Men jag lyckades få några fina bilder på honom. Det gäller bara att vara med för man får ingen förvarning om när ögonblicken kommer! ;-)

Lillasyster Alicia

Kategori: Porträtt Barn


Alicia

Här kommer en annan favorit från vår dag nere vid stranden. Visst är hon fin Alicia!

Nu tror jag att jag hunnit ikapp alla mail jag fått angående att jag sökte modeller och jag är igång och bokar in plåtningar vilket är jättekul! Om det är någon som inte fått svar kan ni väl maila igen för då har det bara blivit en miss från min sida.

Nathalie på stranden

Kategori: Porträtt Barn

Nathalie

Jag ger er en bild från plåtningen på stranden med alla syskonen. Hoppas ni njuter lika mycket som jag när ni tittar på söta Nathalie! :-)

Wow liksom!

Kategori: Porträtt Barn


Hängus sapiens

Jag vet inte om ni märkt det men jag har haft en anstormning här på bloggen av besökare!

Man kanske kan se det om man tittar jättenoga... jag tror faktiskt det! Det liksom fladdrar lite i ramarna...

Att Emelie länkade till min blogg gjorde verkligen susen så nu har jag flera stycken som vill vara modeller, verkligen jätteroligt! Tack kära du för hjälpen.

Till alla er som hört av sig om fotograferingar kan jag säga att jag har knappt suttit vid datorn den här veckan så det är därför jag inte svarat er ännu men jag lovar att jag ska svara er allihop och det ser jag verkligen fram emot!

Jag säger bara: WOW, vad kul det här ska bli! :-)

Vackert i gläntan

Kategori: Porträtt


Josefine

Här kommer en bild till som jag tog på fotokursen med Emelie i Slottskogen. Josefine var så snäll och ställde upp när jag bara knäppte av för att kolla resultatet av olika inställningar på kameran, helt utan att bry mig om hur hon blev på korten. Men sedan tog jag lite sådana bilder också, det är inte inte kul att bara komma hem med kort som har mer eller mindre bra inställningar. Man vill ju ha lite vackra bilder också, som man kan stoltsera med på bloggen till exempel! ;-)

Tjejerna

Kategori: Porträtt Barn


Sanya med systrarna

Här kommer en bild till från plåtningen i söndags med Johns storasystrar Alicia och Natalie. Denna bilden fick vår lilla tjej vara med på. Hon har blivit en stor tjej, fast hon fortfarande är liten... det blev nästan lite komplicerat..! Hur som helst, hon är tre månader nu och växer så det knakar, lägger på sig ca ett kilo i veckan och äter som en häst. Så hon är mycket större mot vad hon var när hon kom hem till oss men inget i jämförelse med en fullvuxen schäfer, hänger ni med! ;-)

Visst är tjejerna fina!

Jag gör som jag vill

Kategori: Porträtt Barn

John

Idag hade jag en härlig fotografering! Jag skulle ta kort på alla syskonen så vi träffades nere vid stranden där det blir så vackert ljus. När vi åkte ner kom det några droppar men vi tänkte att det slutar säkert. Jag hann ta kort på två av barnen innan regnet kom igen med lite mer droppar den här gången. Det blev inte så mycket pick nickande på filten med andra ord men väl i en gammal badhytt vi hittade!
Som tur var slutade det att regna efter en liten stund och jag kunde passa på att plåta resten av syskonen. Fast vid det här laget var vissa inte alls sugna på att göra som de vuxna sa utan hittade på egna upptåg... Vilket kan bli lite roligt också, eller hur! ;-)

Modeller sökes!

Kategori: Porträtt

Vackra Josefine

Igår var jag på en mycket inspirerande fotokurs med Emelie igen. Denna gången tog jag en privatkurs så jag fick Emelie alldeles för mig själv och kunde ställa alla frågor jag hade! :-)

Nu är jag supersugen på att ta en massa porträtt men jag är rädd att mina grabbar har tröttnat på mig och inte vill vara modeller i tid och otid för sin mamma längre. Det är också bra övning för mig att fota människor jag inte känner, varken som personer eller till utseendet.

Därför söker jag nu modeller för porträttfotografering!

Ett bra tillfälle om du vill ha några fina kort på dig själv eller dina nära och kära för en högst överkomlig peng.
Bor du i Kungsbacka- Göteborgs- eller Varbergsområdet är det bara att höra av sig antingen på mail: lillian.c(at)telia.com eller mobil: 0709-94 56 58 så bestämmer vi tid och plats.