Lillians foto

En blogg full av bilder

Magiskt

Kategori: Sanya

Sanya

Kan inte minnas att jag känt så här starkt för våren tidigare år. Visst har det varit välkommet när den äntligen har behagat komma förr om åren men det här året känns det som det är helt fantastiskt att det är mer än +5 grader på dagarna. Att vara ute och gå vid sexsnåret på kvällen med Sanya och att det är ljust och barmark fyller hela mig med en känsla av att det är något magiskt på gång.
Så ni kan tänka er hur långpromenaden kändes idag i full sol, barmark och i trevligt sällskap, både två- och fyrbenta vänner.
Jag går på ögonbrynen nu.

En kall dag i februari

Kategori: Porträtt Barn


Hugo

I februari hade jag en barnfotodag. När det var dags hade det precis slutat regna... is eller något i den stilen. Det var kallt som skam och nordan låg på och bet i skinnet men så kommer denna lille kille och har bokat en fotografering. Han ställer sig och poserar lite käckt och så var det med det, inga konstigheter här inte. Och allt med ett glatt humör och ett skratt i beredskap! :-)

Vårdagjämning

Kategori: Porträtt


Josefine

Smaka på ordet: vååårdaagjääämning... Visst låter det härligt?! Känns som våren är fasligt nära nu. Man kan liksom smaka lite på den, grabba tag i den och kanske lyckas hålla fast den en smula. Kanske snart kan våga sig på att flanera vid stranden som Josefine gör på bilden.
Kanske snart...

Ett litet vårpaket

Kategori: Erbjudanden


Här kommer nästa erbjudande jag har kokat ihop med min vän som är en riktig fena på det här med smink.

Jag vet att många går och tänker att det hade varit kul att ha lite fina bilder på sig själv. Gör slag i saken och passa på nu när vi har vårt paketerbjudande! Det här är för alla, inriktning bestämmer ni själva. Allt ifrån popstjärnevarning, snygg profilbild på Facebook till ansiktsbild att ha i seriösa representationssammanhang.

Välkomna med er bokning!

Kräm

Kategori: Natur


Skogen med kräm

Tänk om man kunde kräma på med färgreglaget i naturen också. För gudarna ska veta att det inte är särskilt muntert där ute nu i rent färgperspektiv. Men alldeles snart så, alldeles snart.

Känns som jag vill ligga på magen ute i naturen hela dagarna och joddla eller smyga runt i grannarnas trädgårdar och ta papparazzibilder på deras blommor när värmen kommer och naturen äntligen sätter igång.
Jupp, jag är redo för våren nu!

Börjar kännas

Kategori: Natur

Liten å ner till havet

Nu börjar det kännas som våren är på väg på riktigt. Det är lite varmare i luften och ljusare om kvällarna. Kanske tröttheten kan tillskrivas våren också?

Annan favorit

Kategori: Porträtt


Charlotte

En annan favorit från fotograferingen med Charlotte med en liten annan känsla. Vad funderar hon på kan man undra...?

Charlotte

Kategori: Porträtt


Charlotte

I mitt fotograferande med tillhörande aktiviteter blandar jag in de jag kommer åt, friskt och hämningslöst.
Som exempel har jag lite påsar ihop med en jobbarkompis som är en riktig fena på smink och detta kommer ni att få läsa mer om snart på bloggen så missa inte detta!

Ett annat tillfälle var när jag tog kort på min vän Charlotte och den eftermiddagen resulterade i flera fina kort. Det blir så när man får förmånen att plåta vackra modeller! :-)

Premiär

Kategori: Natur

Arkivbild på vår "närmaste" havsutsikt

Idag har vi haft premiär. Vi har avnjutit den deltikata anrättningen korv och bröd på altanen till akompanjemang av en strålande vårsol på altanen.
Nu sitter jag här nyladdad med sol och lyssnar på latinotakter i form av Juanes och känner livet återvända!

Solen!

Kategori: Natur


Utsikt över havet

Nu tittar solen fram och det är ju helt underbart! Känns som det var.... hur längesedan som helst sedan sist! Som att vakna upp ur idet. Mer sådant tack är ni snälla där uppe på bestämmarkontoret.

Pust

Kategori: Sanya

Sanya tittar upp i skyn

Den senaste veckan har det hänt väldigt mycket. Både mycket tråkiga saker då vi fick ta farväl av vår lille vita tiger men också mycket roliga saker och många större förändringar har inträffat.
Nu ser jag fram emot att det kanske kan få vara lite händelselös vardag som trallar på ett litet tag. I en kanske två tre veckor i alla fall. Behöver få samla ihop lite och hämta andan innan nästa omgång.

Flygplan i natten

Kategori: Natur


Mitt i natten

"Skynda dig mamma, flygplanet försvinner snart ur bild!"
Så kan det låta mitt i natten på Christianssons altan.