Lillians foto

En blogg full av bilder

Passionens färg

Kategori: Natur

Enkla saker

Kategori: Porträtt Barn

Hålla i handen

Vissa dagar blir man påmind om vad som är viktigast i livet. Påminnelsen kommer ibland för sent men ibland har man turen med sig och kommer undan med blotta förskräckelsen och hjärtat i halsgropen. Som att precis klara sig från ett rusande tåg med en kom i håg-lapp fladdrandes i handen.
Tänk vad härligt att kunna gå på bryggan tillsammans och titta ut över havet. Eller att krama varandra god natt.

Tänk vad härligt att man fortfarande har möjligheten.

Lite mångalen

Kategori: Natur


Månen

Många gånger när jag är ute på natten så blir jag så inspirerad av natthimlen som kan vara så otroligt vacker. Och hur lät det förresten "...när jag är ute på natten..". Det är ju när jag är ute på kvällskissning med vovven, mer spännande än så är det inte är jag rädd. :-)
Men hur som helst blir jag väldigt inspirerad av hur vackert det kan vara ute då. Det är inte sällan jag stått på altanen eller nere vid bryggorna mitt i natten. Eller stegat runt med stativ och kamera på gräsmattan heller för den delen. Men vad gör man inte när det är så vackert!?

I övrigt är det inte en period som kan räknas till min mest inspirationsfulla direkt. Naturen är grå och trist och jag väntar bara på att våren ska sätta fart. Då blir det mer fart på bloggen också.