Lillians foto

En blogg full av bilder

En innedag

Kategori: Porträtt Barn


Nathalie

Idag har vi bestämt oss för att det är en perfekt dag att vara inne. Vädret där ute gör att lusten att sitta i soffan under en filt och titta på TV blir alldeles överväldigande.
Okej, vovven måste ha sitt med att rejsa runt i skogen och lukta på spännande dofter och få svänga sina lurviga. Annars gör hon det inne vilket inte blir riktigt lika praktiskt som när hon gör det ute i skogen. Onekligen.

Funderar faktiskt skarpt på att lägga undan sommarskorna. Jag vet, kanske verkar modigt men jag har funderat på det i ett par dagar och nu känner jag mig redo.
Idag känns det rätt.
Idag gör jag det!

Höst

Kategori: Porträtt


Lina

En höstbild från vår fotoutflykt härom veckan. Vad lägligt att Lina hade en matchande röd jacka dagen till ära! ;-)

Fotoutflykt

Kategori: Natur


Blomma vid Gunnebo

I söndags var Monika och jag på fotoutflykt på Gunnebo slott. Det småregnade och var kallt som skam men mysigt hade vi. Tänk att bara få gå runt och prata foto ohämmat utan att den andra blir trött på en! ;-)
Efter en avslutande fika ute var vi så kalla att man hade svårt att föreställa sig att man kunde bli varm igen den dagen... I ärlighetens namn tog det lång tid innan jag blev varm men under tiden satt jag i soffan och redigerade bilder.
Värre söndagar kan man ha!

Härliga vänner

Kategori: Porträtt


Madde och Malin

Syns det att detta var en härlig fotografering? ;-) Goa kompisarna Madde och Malin tillsammans nere på bryggan. Jag tycker denna bilden är så härlig med sin glädje och spontanitet. Hoppas ni gillar den!

Madde

Kategori: Porträtt


Madde

Här kommer en favorit från plåtningen med Madde och Malin. Madde har sin höst-outfit men det ser bara varmt och mysigt ut, inte alls som dagen hos oss har varit!

Malin

Kategori: Porträtt


Malin

En av mina favoritbilder på Malin som jag tog kort på i september. Det blev många bra bilder från den plåtningen så mer kommer på bloggen...