Lillians foto

En blogg full av bilder

Ledighet

Kategori: Porträtt Barn


Lillgrabben

Ett par dagars ledighet står för dörren. Tid för redigering av alla fina och vackra bilder som tagits det senaste. Som upplagt för en kanonhelg med andra ord!


Johanna

Kategori: Porträtt Gravid

Johanna


Här kommer en bild från plåtningen jag hade med Johanna. Hon är en av dem som anmälde sitt intresse när jag efterlyste modeller.

Jag ska få förmånen att fota henne vid ett par tillfällen under hennes graviditet. Tanken är att vi med bilderna ska visa både naturens växlingar och graviditetens utveckling. Gissa om jag ser fram emot detta! Det ska bli så kul at göra en sådan serie och jag kommer visa mer på bloggen efterhand.

Johanna ger mig en möjlighet jag är jätteglad för att jag får och det gäller alla er som jag plåtat och kommer att plåta. Efter varje plåtning känner jag mig jättetacksam för att ni alla vill ställa upp och att vi tillsammans kan göra så bra bilder.

En stor eloge till er och tack för att ni hjälper mig att utvecklas och ta så vackra bilder!

Ledtråd

Kategori: Natur

Rudbeckia

En liten ledtråd till vart vi har varit idag och jobbat!
Jag hade två fotograferingar som båda var jätteroliga och jag fick många vackra bilder. Kul att skiljas åt och känna så.
Kvällen har ågnats åt att redigera bilder. Att ha några hundra och sålla ut till de tillslut är ca 30, det är inte lätt kan jag säga! Men det är roligt. Kommer på mig själv med att sitta och le för bilderna är så vackra.
Fast nu får vi avsluta för idag så jag hinner sova lite innan nästa fotografering imorgon.

Det är tur att man har en ledig helg, så man hinner jobba riktigt mycket! ;-)

Hjälp!

Kategori: Natur

Vackert blått

Igår kom det ett elakt virus till vår stationära dator och käkade upp hela hårddisken. Allt jag hade på disken försvann. Det hör förvisso till logiken nästan, eller? Om hårddisken är helt kaputt menar jag, då har väl allt försvunnit på den?

De som jag har plåtat och som inte fått sina bilder ännu kan vara lugna, det är inte någon av de hårddiskarna som strukigt med! Men hårddisken med ALLA mailadresser och telefonnummer!!!

Så om vi har haft kontakt angående fotografering, oavsett om vi redan plåtat eller ska plåta eller kommer förmodligen att plåta eller bara ska hitta på något tillsammans i fotoväg: MAILA MIG IGEN!!! Snälla! Adressen är: lillian.c@telia.com. Eller lämna en kommentar vettja!

Om du väntar på bekräftelse för en plåtning eller behöver få tag på mig ganska snart, ring mig gärna på 0709-94 56 58. För inte nog med att allt har försvunnit, uppgifterna för att skapa mailkontot till mig har försvunnit så jag lär inte kunna sparka igång maileriet de närmaste dagarna. Pust...

Och hur väljer man ut en bild när man ska berätta om en sådan här tråkig sak? Kände att det inte var det lättaste men denna på en vacker blomma kom jag till slut fram till åtminstone är en fin bild att titta på.

Liten bit sommar

Kategori: Natur

Rhododendron

Har vi kanske fått en liten bit sommar nu? Förvisso kräver mornarna sin jacka men att sitta på altanen och äta i kortärmat för att sedan dåsa lite i solen är mumma för själen!
Till detta tycker jag det passar med denna vackra Rhododendron från en morgonpromenad i somras. Jag riktigt minns promenaden som den var igår. Hur friskt det var i luften och att det luktade sommar.
Håll tillgogo mina vänner!

Några favoriter...

Kategori: Porträtt


Vackra Josefine bad att få en bild som jag tog på kursen med Emelie. -"Jajjamensan svarade jag käckt, vilken vill du ha? Och vet du vad, jag har flera fina som jag inte hunnit lägga upp på bloggen men det kan jag göra så kan du välja vilken du vill ha."

Jo men visst.
Ni vet väl att mitt mellannamn är Blixt Gordon? Jag är snabb som Fantomen. Ni vet farbrorn i i blå kroppsstrumpa. När han rör sig står vinden stilla...

Hur som helst kommer nu äntligen två favoriter till. Den översta är en fin ansiktsbild tycker jag...


... Och på denna bilden tycker jag Josie har nästan lite drömsk blick och stämningen fångas upp av det stora vackra trädet man kan se i bakgrunden.

Så, håll tillgodo och njut!


Och förresten, ni vet väl att Fantomen numera har en vit varg.... Bildbevis lär dyka upp framöver, so stay tuned...

Utlottning

Kategori: TävlingarMette firar 100 000 besökare på sin blogg med fest i en hel vecka. Det hon lottar ut är riktig mumma för en fotointresserad. Denna utlottningen är jag speciellt intresserad av och jag är beredd att sälja min själ till dävulen för att vinna den. Nu var det tack och lov inte ett krav för att få vara med så själen är intakt än så länge.

Så det är bara att hålla tummarna att jag vinner. Bloggar jag inte på ett par dagar beror det på att det är lite trixigt att göra det samtidigt som jag håller tummarna. Fast jag vet ju inte, har faktiskt inte provat att blogga samtidigt men det kanske är värt ett försök...

Tjena...

Kategori: Natur


Trollslända

...vilken dålig uppdatering det varit på bloggen den senaste veckan! Jag har haft ganska ont om tid och det är förklaringen.
Men nu sitter jag här i soffan med den nya bärbara datorn i knät och softar och redigerar bilder från fotograferingar jag haft den senaste veckan. Ska bli kul att visa dem här på bloggen så småningom.

När vi var ute häromdagen träffade vi på herr trollslända. Han var lite blyg i början men efter en stund lyckades jag få ett fint kort på honom. Inte vad jag brukar ha på bloggen precis men jag hoppas ni tycker om bilden för det gör jag! ;-)