Lillians foto

En blogg full av bilder

Lagune

Kategori: HästarHär har ni donnan Sanya och jag minglade med igår. Naturligtvis var kameran med som alltid när det vankas hästmingel. Sanya var nyfiken med inslag av skräckslagenhet på de där stora bestarna. Man vet ju inte om de kanske äter hundar?
Lagune var inte särkilt intresserad av vare sig vovven eller att göra sig till för fotografen. Men jag fångade en och annan microsekund.
Är man vacker så är man och då är det alldeles tillräckligt!

Slitsamt

Kategori: Sanya

 

Det kostar på att umgås med köttätande hästar hela förmiddagen!

Trött-trollet

Kategori: Sanya

Bionicle tillplattad under besten

Jag gick och la mig rekordtidigt igår och somnade som en stock. Känner jag mig piggare idag?

Näpp!

Sitter och känner hur ögonlocken håller på att ramla igen lik förbenat. Känner mig som överkörd av sömntåget konstant, eller alldeles tillplattad av John Blunds stora vita best.

Kan det vara något i vattnet tro?

Möjligt tro?

Kategori: Natur


Om jag skulle få önska alldeles fritt skulle jag önska att det blev soligt imorgon. Det skulle passa föträffligt för morgondagens planerade aktiviteter. Allihop faktiskt!

Rekord på gång?

Kategori: NaturDet blir tredje dagen i rad nu som tekniken fungerar! Kanske dags att fira med snittar och bubblor? :-) Det är på sin plats med en vacker blomma i alla fall.

Vitamininjektion

Kategori: Natur


Tänkte att det kunde behövas en dag som denna när det regnat och blåst hela dagen.

Och tänk att all teknik fortfarande fungerar. För andra dagen i rad....

Tillbaka!

Kategori: NaturÄntligen verkar det som det fungerar som det ska! Det är knappt jag vågar skriva det. Men jag känner mig lite djärv idag och gör det i alla fall. Å andra sidan kanske det bara är ren uteslutningsmetod som får mig att vara djärv, det mesta i teknikväg har liksom redan gått åt pipan så det finns inte så mycket kvar att ta av.

Så nu dammar vi av bloggen igen och kör. Hoppas vi ses imorgon....