Lillians foto

En blogg full av bilder

Ett mått tålamod och en skopa lugn

Kategori: HästarDet är vad jag försöker träna på när jag pratar med den stora eljätten. Har fortfarande en konflikt med min dator som inte var ett ögonblock bättre efter att den varit hos farbror doktorn och fått ett nytt moderkort. Nu är den inlämnad, igen, och jag hoppas att det till slut blir folk av den. Tills dess har jag nu i alla fall en lånedator.

Jag hoppas ni har en smula tålamod med min dåliga uppdatering under tiden jag är strandsatt i datorlandet. Hoppas komma igen starkt när allt är löst!

Morning meeting

Kategori: DjurNosferatu

Kategori: HästarIbland kommer inte orden. Det här är ett sådant tillfälle.

Klicka till det lite

Kategori: Natur


Intressant bekantskap i skogen

Tror bestämt vi får liva upp den här grå dagen lite med en färgklick. Ja jag vet, man kan bli lite bländad när ögonen är vana vid en regntung himmel i olika skiftningar av grått. Men blinka lite med ögonen och försök igen så ska det nog lösa sig.

Här vaktar jag!

Kategori: Djur


En liten vakthund i Båstad


What´s up?

Kategori: Djur

Visst funkar det!

Kategori: Sport


Lillgrabben i ett dödsföraktande nedslag

Aktivitetens förträfflighet avseende nyckelbensbrott är testat av ytterligare en medlem i gruppen med framgångsrikt reslutat.

Förberedelser

Kategori: Hästar


Framridning

En till bild från söndagens dressyrtävling. Alla hästar från tävligen som blivit publicerade på bloggen har jag fler bilder av ifall någon är intresserad av att se fler. I vissa fall har jag många fler bilder kan jag säga! :-)

Stiligt

Kategori: Hästar


Royal Q

Ett till stiligt ekipage från gårdagen.


Nästan halvvägs

Kategori: Hästar


Strateg Enshöj

Nästan i alla fall.

Hästbilder

Kategori: Hästar

Zetta Uno

Tur att jag tycker om att titta på hästbilder med tanke på att jag har ca 500 att titta igenom. Men det är väl å andra sidan därför jag har så många i kameran. För att jag tycker om det alltså!

Konflikt

Kategori: Allmänt

Vill bara meddela att datorn och jag har en konflikt, därav den urkassa uppdateringen. Det är omöjligt att diskutera med den och tyvärr har den triumf på hand. Vad gör man när den bara stänger av sig och vägrar samarbeta liksom?
Den är i alla fall ivägskickad till verkstaden nu och jag hoppas det blir folk av den snart. Så länge får jag försöka lägga beslag på en annan dator hemma med det kan bli lite olika med uppdateringarna ett tag framöver.