Lillians foto

En blogg full av bilder

Lite hjälp

Kategori: Sanya

 
Det är bra att få lite hjälp när man är ute på rekartur. Man kan ju täcka in större områden när man delar på sig liksom. Eller nå´t.
Husse rekade på sitt eget vis och fick syn på lingon. Så där var han borta. Tur att man har några bajspåsar som kan vara lite behjälpliga i sådana spontana situationer.
Själv rekade jag fotomiljöer. Vad annars. Och Sanya var till god hjälp som alltid. Vi får drilla Hozz lite på detta. Om inte annat behöver han ju nödvändigtvis inte springa omkull påsarna med lingon när vi ändå håller på att plocka de små rackarna.
Alldeles för små om ni frågar mig. Jag tycker jordgubbar modell Belgian blue är mer plockvänliga. Sådana gillar jag!

Funderar

Kategori: Porträtt

 
Undra om det inte är dags för kaffe snart? Men var tog servitrisen vägen egentligen?

Arkivet

Kategori: Porträtt

 
Det där arkivet innehåller mycket mer än jag kommer ihåg ibland. Som den  här bilden på Josefine till exempel. När jag höll på att dyka runt i arkivet för att samla bilder till min portfolio så dök denna upp helt utan förvarning. Eller nja, jag har ju tagit den men det var ett tag sedan. Najs överraskning hur som helst!
 

Bekanta sig

Kategori: Hästar

 
 

Stiligt söndagspar

Kategori: Hästar

 
Ja faktiskt, jag fotograferar ibland. Men det kan man inte tro när det ekar så mycket här inne på bloggen. Det är faktiskt ganska mycket på gång på fotofronten! Mer om det en annan dag.
För er som saknar mig mellan varven kan jag meddela att jag finns på Instagram och där är jag betydligt flitigare. litchiphoto heter jag där.
Förra söndagen spenderade jag ett par timmar på ett alldeles ypperligt sätt: kameran i handen och vackra hästar runt omkring mig. Och det stiligaste ekipaget var så klart Lotta och Xantippa!