Lillians foto

En blogg full av bilder

Kortaste

Kategori: Havet

 
Hann ni inte med dagen heller? Man är mitt uppe i något och slänger ett öga genom fönstret och utbrister: "Vafalls, är det mitt i natten?" En känsla av att man blivit snuvad på hela dagen infinner sig och man fattar inget.
 
Just idag kan man ju skylla ifrån sig. Det kanske inte bara var att man var lite långsam i starten så att säga. När man väl kom ur startblocken var ju dagen redan slut. Tur då att man har samma antal timmar, även om antalet ljusa timmar är så få att man riskerar missa dem om man blundar vid fel tillfälle.
Bara att tända alla ljusstakar och lyktor som är framme så här års och krypa ner i soffan under en filt med en bra bok eller film.
Den här tiden på året tycker jag att tecknat och en massa mystik och fantasi gör sig lite extra bra. Det passar alltid bra men just runt jul blir det liksom lite extra passande. När man kan sitta under filten med en varm glögg och låta tankarna rusa iväg med en alldeles underbar berättelse full av magi.
Får bli Frost idag eller en av våra mest kära jultraditioner: Mupparnas julsaga. Kanske med lite nygjort julgodis till så här fjärde advent.
Man gör ju vad man kan för att få lite julfeeling. Regnet och de blommande pelargonerna utanför fönstret hjälper ju inte till precis.
 

Kommentarer

 • Katarina säger:

  Måste erkänna att jag ännu inte har sett Frost. Är det på tiden alltså. Borde se mupparnas julsaga också. Det var säkert 1000 år sedan.
  Låter som en mysig helg.

  Svar: Mupparnas julsaga är ju bara bäst, den måste ni se! :-)
  Lillian Christiansson

  2014-12-22 | 09:27:51

Kommentera inlägget här: