Lillians foto

En blogg full av bilder

Goa gurkan

Kategori: Porträtt Barn

 
En dag som denna tror jag att jag strejkar. Jag går inte utanför dörren på hela dagen. Om det ska vara sådant här väder kan det liksom kvitta. Kommande veckas skidplanering hänger också på lösen pga dessa plusgrader och regn. Visst, jag tycker inte om vintern och att frysa konstant. Men vi hade en deal att våren kunde börja 26 februari men den dealen kan man tydligen se sig i stjärnorna efter. Så jag strejkar idag.
Ända tills vovvarna behöver gå ut och kissa i alla fall...
 
Om det nu inte ska vara vinter kan vi titta på lite sommarbilder istället. Den här lilla madamen hade vi besök av igår och det är alltid lika roligt. Goa gurkan har blivit en stor och pratig liten madam och för den som inte är van vid dialekten kräver det full koncentration för att hänga med. Man vill ju inte säga "va?" hela tiden och avslöja sin oförmåga totalt. Då får gästerna istället snällt vänta på maten medan man på osäkra och vingliga ben tar sig igenom snårskogen med frågor och svar i förhoppningen att man klarar sig från bråddjupa stup och svarar fel helt plötsligt och avslöjar hur kass man är på dialekten. Det är väl bara att öva som med allt annat.
 
Nu vill nog vovvarna gå ut så det är bara att motvilligt avbryta strejken och knyta näven i fickan istället. God söndag på er!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: