Lillians foto

En blogg full av bilder

Bästa hjälpen

Kategori: Sanya

 
När man tittar på denna söta lilla madam kan man lätt tro att det är en stillsam och lugn tjej. Ni som har hängt här inne ett tag vet att så inte är fallet. Hon har energi för ett helt kompani. När de då desutom råkar vara två med lite energi över får man hålla i sig här hemma.
Man kan inte tänka sig bättre träningspartners! Till er som gnäller om att det är svårt att träna med småbarn hemma som bara klänger på er och stör er säger jag bara: prova att träna med två nyfikna och energistimma shäfrar!
 
När man ligger där på sin hemmagjorda bänk (läs: pianopall förlängd med stor pilatesboll) och ska göra tricepspress med pullovers (armarna sträckta över huvudet) och vovvarna samtidigt jämför huggtänder precis ovanför ansiktet, då gäller det att bibehålla fokus.
Eller när man gör dips på soffbordet och vovvarna gnabbas i knät på en. Med leksaken i munnen som för dagen ska dödas och "råkar" bita en i benet.
Sit ups på pilatesboll samtidigt som liten vit madam ska bita en i armen lite kärleksfullt kan också vara en utmaning. Men det blir ju bra magträning när man halvligger på bollen, försöker hålla sig för skratt samtidigt som madamen tuggar runt på handen/armen och inte ger sig hur man än viftar.
 
Nejdå, man får inte en tråkig sekund på ett sådant träningspass kan jag meddela.
 

Kommentarer

 • Katarina säger:

  Haha! Ja, de är för underbara tycker jag!
  Förstår att det inte är helt lätt, men det är liksom charmen ;)

  Svar: Visst är det så. De sätter lite guldkant på en träning. :-)
  Lillian Christiansson

  2013-10-15 | 22:57:24
  Bloggadress: http://brakat.blogg.se/

Kommentera inlägget här: